Regulament

 

 

1. Contract intre Utilizator si S.C. Virtual Com S.R.L.

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale inainte de a utiliza site-ul www.phunny.ro.

 

2. SITE

Site-ul va este oferit de catre S.C. Virtual Com S.R.L.

 

3. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii,fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

 

4. CONDITIILE FURNIZORULUI

Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a utiliza un produs sau serviciu.
Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract.
Daca cererea dvs.va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la S.C. Virtual Com S.R.L. si va intra in vigoare prezentul contract.

 

5. CUM COMAND ?

Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon: 0721/922.771 sau 0721/09.00.39,  Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare  comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

 

Comanda online

 

6. ANULARI / MODIFICARI

In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonic S.C. Virtual Com S.R.L. despre intentiile dvs.
S.C. Virtual Com S.R.L. nu poate anula/modifica comanda dvs.inainte de a primi cererea ferma.In eventualitatea modificarii unei comenzi S.C. Virtual Com S.R.L. isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

 

7. TRANSPORT

Expedierea pachetului se va face printr-o firma de curierat rapid, taxele postale nu sint incluse in pretul produsului,acestea fiind calculate separat in functie de valoarea, volumul si modul de expeditie al comenzii.

 

8. MODALITATI DE PLATA

 

Plata in numerar la livrare ( clienti persoane fizice sau juridice ), in ron, la valoarea din momentul confirmarii telefonice sau in scris pe mail a comenzii de catre operatorul care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea oriunde in Romania, plata se face integral in momentul livrarii.

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

 

  • prin ordin de plata / virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)
  • online prin PayPal
  • Nume firma:  S.C. Virtual Com S.R.L.
  • CUI: RO 16104580
  • Cont lei: IBAN RO53 RNCB 0145 0372 9562 0001.

 

9. UTILIZAREA SITE-ULUI

S.C. Virtual Com S.R.L. nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

 

10. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

www.phunny.ro nu vinde produse si / sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/ servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

 

11. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE

S.C. Virtual Com S.R.L. isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

 

12. FORTA MAJORA

S.C. Virtual Com S.R.L. nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc., care pot afecta S.C. Virtual Com S.R.L. sau furnizorii sai.

 

13. MODIFICARI ASUPRA SITE-ULUI

S.C. Virtual Com S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ul, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

 

14. CONFIDENTIALITATE

S.C. Virtual Com S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
www.phunny.ro si S.C. Virtual Com S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
www.phunny.ro si S.C. Virtual Com S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.phunny.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.phunny.ro.

 

15. LEGEA GUVERNANTA

Acesti temeni si conditii reprezinta contractul dintre Utilizator si S.C. Virtual Com S.R.L. si ste guvernat de legile din Romania.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Virtual Com S.R.L..
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.phunny.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

 

 


am primit comanda, cadourile sunt super haioase... multumesc!

Mirela Oradea, 2020.11.11

super faine cadourile, recomand!

Maria Bucuresti, 2020.06.05

Zarurile decizionale au fost un cadou pentru seful meu, care a fost foarte incantat. Multumesc pentru livrarea rapida si toate informatiile...

Roxana Amancei Bucuresti, 2018.03.29

produsele excelente, personalul super ok, livrarea rapida

Claudiu Bucuresti, 2016.10.07

Vezi toate testimonialele

Se incarca...