Plata cadouri

 

 

In acest moment plata comenzii poate fi facuta ramburs, prin transfer bancar, online, cu cardul prin procesatorul Mobilpay,  prin PayPal sau cu punctele cadou aferente comenzilor anterioare.

 

 

Plata ramburs

 

 

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar.

 

 

 

Plata cu cardul

 

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Phunny.ro foloseste MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobilpay.

Top-Cadouri.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

 

Plata prin transfer bancar

 

 

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii. Vei fi notificat prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii. Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice prin depunerea de numerar la orice sucursala bancara.

Datele necesare achitarii prin transfer bancar sunt mentionate mai jos...

 

 

Virtual Com S.R.L.
RO 16104580
RO53 RNCB 0145 0372 9562 0001
B.C.R. Giurgiu

 
 

 

 

Plata online prin PayPal (PayPal, Visa, MasterCard, AMEX, Discover)

 

 

Daca doresti sa platesti online, atunci poti face acest lucru fie direct dintr-un cont de PayPal, daca esti membru, fie de pe cardul Visa, MasterCard, AMEX, Discover. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu card. Am ales PayPal pentru ca este liderul mondial incontestabil in platile online. Peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari il considera cel mai de incredere mijloc de plata online. Cu PayPal datele personale introduse sunt intotdeauna in siguranta. Cum se face plata: Pentru a efectua o plata cu cardul trebuie sa selectezi in pagina de comanda la modalitate de plata "Plata prin PayPal". Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare. Aici va trebui sa urmezi instructiunile primite.

 

 

Punctele cadou

 

 

Daca aveti comenzi finalizate pe Phunny.ro, atunci aveti cu siguranta si puncte cadou cumulate. La finalizarea comenzii in curs puteti folosi partial sau total punctele cadou acumulate pentru a diminua valoarea acesteia. Punctele cadou aferente comenzii in curs pot fi folosite doar pentru comenzile urmatoare.

Valoarea unui punct cadou este de 1 ron.


am primit comanda, cadourile sunt super haioase... multumesc!

Mirela Oradea, 2020.11.11

super faine cadourile, recomand!

Maria Bucuresti, 2020.06.05

Zarurile decizionale au fost un cadou pentru seful meu, care a fost foarte incantat. Multumesc pentru livrarea rapida si toate informatiile...

Roxana Amancei Bucuresti, 2018.03.29

produsele excelente, personalul super ok, livrarea rapida

Claudiu Bucuresti, 2016.10.07

Vezi toate testimonialele

Se incarca...